Gå till innehåll

Biljetter till våra föreställningar

Här hittar du information om våra biljetter och tillgängligheten i biografen.

Roxys foajé med biljettkassa och kiosk

Biografens foajé med inredning från 1947.

Biljetter

  • Ordinarie biljettpris (film): 125 kr
  • Pensionärer 100 kr
  • Studenter 100 kr
  • Matiné, vardagar 100 kr
  • Matiné, helger 125 kr
  • Kvinnor & film 100 kr
  • Seniorbio 75 kr
  • Familjematiné 50 kr
  • Knattebio 40 kr

Högre biljettpris förekommer, till exempel vid extra långa filmer. För vissa specialarrangemang, till exempel vid festivaler, gäller andra biljettpriser och/eller rabatter.

Förköp av biljett

Biljetter kan köpas i förväg direkt från vår hemsida. Klicka på "Köp biljett" vid den föreställning du är intresserad av. Ett nytt fönster öppnas där du väljer platser och eventuella rabatter samt betalningssätt. Du får sedan via e-post en streckkod, som du tar med och visar upp i kassan på biografen.

Biljettkod från Draken Film

Har du en biljettkod från Draken Film ska du visa upp den i kassan innan filmvisningen. Du hittar koden i din Draken Film-app. Obs! Det går inte att förboka biljett med biljettkoden.

Biopasset

Biopasset är en biografklubb som erbjuder tio utvalda och namngivna biofilmer ur den ordinarie repertoaren till halva priset med premiärer fördelade över tolv månader. Biopasset säljs enbart på Biopasset.se och kostar 149 kr. Biopasset gäller på utvalda filmer alla föreställningstider och alla dagar på samtliga medverkande biografer så länge filmen visas på bio.

Biopasset är ett gemensamt initiativ från Sveriges film- och biografbransch och ägs till lika delar av Sveriges Biografägareförbund och Svenska Filmuthyrarföreningen.

Håll utkik efter Biopasset-loggan på kommande premiärer.

Biopasset

Öppettider och försäljning

Roxy öppnar 30 minuter innan filmföreställningen börjar. I kassan kan du köpa biljetter, biocheckar, dricka, godis och chips. Roxy är en reklamfri biograf så filmerna börjar på utsatt tid.

Roxy visar film alla kvällar i veckan och matinéer på lördagar och söndagar. Vi har just nu uppehåll med matinéer på vardagar (med undantag för Seniorbio) på grund av renoveringen av Centralpalatsets fasad. Se biografens öppettider i kalendariet på bio.se.

Kontakt

Biljettkassa: 019-21 60 85. Kassan öppnar 30 minuter före utsatt föreställningstid.

Biljettinformation eller frågor, kontorstid måndag–fredag: 019-21 60 90 eller mejl till bio.roxy@orebro.se.

Avbokning och återköp

Du kan göra biljettåterköp i kassan på biografen fram till 10 minuter innan filmstart. Ta med biljetterna så hjälper personalen dig. Vi har tyvärr ingen möjlighet att göra återköp via mejl, telefon eller sociala medier. Biografen öppnar 30 minuter innan filmstart, se öppettider i kalendariet.

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Kontakta Bio Roxy

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8-16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10-16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se