Välkommen på Digitalidag 13 oktober!

Välkommen på temadagen Digitalidag på Kulturkvarteret den 13 oktober 2023. Örebro kommun är en del av Digitalidag, en årlig och nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Tillsammans gör vi en kraftsamling för att inspirera alla människor att vilja och kunna vara en del av den digitala utvecklingen.

händer som petar på en datorskärm

Foto: John Schnobrich/Unsplash

Temadagen Digitalidag arrangeras på Kulturkvarteret den 13 oktober kl. 12.15-17.30. Under temadagen kommer det hållas föreläsningar och panelsamtal. Bland annat kan du lyssna på samtal om AI och prova AI själv, det blir föreläsningar om säkerhet på nätet, att bli vän med tekniken och så kan du lära dig ta bättre foton med mobilen.

Det kommer även att finnas utställare som ger inspiration och information om bland annat digital vård, e-tjänster och digitala betalningar, samt en hjälphörna dit du kan gå för att få hjälp med att använda olika digitala tjänster.

Om Digitalidag

Digitalidag är en nationell rörelse och oberoende samverkansplattform med nära samarbete med över 250 aktörer. Digitalidag ordnar årligen en nationell temadag om digitaliseringens möjligheter och utmaningar. Det går även att ringa Digitalidag på 010-550 25 00 för att få hjälp med digitala frågor. Telefonen är öppen 1 september till 27 oktober.

Läs mer om Digitalidag och deras telefon för hjälp med digitala frågor på deras webb.

Senast uppdaterad:

Publicerad: