Gå till innehåll

Jobbchansen

Evenemang

Foto: Scandinav

Jobbchansen är ett unikt tillfälle för dig som arbetssökande att speeddejta företag som erbjuder lämpliga tjänster för just dig!

Information

Mer om evenemanget

Jobbchansen anordnas av Örebro kommun och matchar ihop arbetsgivare med arbetssökande. Under en förmiddag har du möjlighet att träffa flera olika företag och gå på speed-intervjuer, direkt på plats. Det är ett enkelt och effektivt sätt att söka jobb och allt du behöver göra är att komma i tid och ha med dig ditt CV!

Så här går det till på Jobbchansen

Du är varmt välkommen för att träffa företagen med start kl. 9 i Volymen. Företagen kommer sedan hålla presentationer om vad de erbjuder och därefter sker speed-intervjuer där du har möjlighet att höra mer om tjänsten och berätta vem du är. Jobbchansen avslutas kl. 12.

Mer information

Jobbchansen ges vid 3 tillfällen under våren 2024. Datumen är 28 februari, 2 april och 8 maj. På Örebro kommuns informationssida om jobbchansen framgår vilka företag som kommer att besöka under våren. Vid frågor, kontakta Servicecenter.

Tänk på att skriva ut ditt CV i god tid innan evenemanget om du behöver använda bibliotekets skrivare. Tidigare har det blivit stor anhopning och kö i samband med evenemanget.

Senast uppdaterad:

Publicerad:

Kontakta Kulturkvarteret

Kontakta Örebro kommuns servicecenter

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 8–16.30

Besöksadress: Näbbtorgsgatan 10

Öppettider: Vardagar kl. 10–16

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se