Meny
  • Start
  • / Tidigare vinnare

Tidigare vinnare

2019 anordnas Funkismellon för sjätte året. Här hittar du tidigare års vinnare.

2018 - Dennis Pettersson

Dennis intog scenen med en enorm star quality och tog hem vinsten 2018. Han framförde låten Du kommer ångra det här, men gjorde sin egen version.

Dennis har efter vinsten spelat in låten i The Collab studion. The Collab har haft med över 20 låtar i Melodifestivalen. Dennis fick även spela in en musikvideo som du kan se här ovanför!

Efter segern har Dennis bland annat varit med och invigt Kärlekens träd där han framförde låten live i P4 Örebro och nästa uppträdande blir på Nationaldagen i Stadsparken.

2017 - Narges Amady

Narges tog juryn med storm 2017 när hon vann med låten Fireworks. Med sin fantastiska utstrålning berör hon långt in i hjärtat. Narges fick efter vinsten i Funkismellon representera Örebro i musiktävlingen Musikschlaget i Sundsvall.

Sjungande kvinna på scen.

Narges Amady uppträder under Funkismellon.

2016 - Philip Jurland

Philip är en riktig entertainer. Efter segern i Funkismellon har han varit den stående konferenciern och gjort det med bravur. Philip är även en youtuber där han går under namnet Pokémaker.

Philip vann med låten Life is a Highway och har efter sin seger uppträtt på många av Örebros scener, bland annat på en konferens på Conventum för över 2000 personer. Blev det succé? Självklart!

2015 - Stina Levin

Stina Levin älskar musik och att stå på scenen. Stina sjunger, spelar teater och har även varit en röst i en tecknad film. 2015 vann hon med låten Älvorna. Den låten fick hon även spela in i en riktigt studio och ge ut på skiva.

2014 - Elsa Berg

Elsa Berg är Funkismellons första vinnare. Hon vann med favoritartisten Carolas låt Främling. Elsa fick representera Örebro kommun på den stora finalen på Cirkus i Stockholm. Där kom Elsa på delad andra plats.

Senast uppdaterad: 24 maj 2019

Publicerad: 17 april 2019

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Kontakta Örebro kommun

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 7-17

Besöksadress: Drottninggatan 5

Öppettider: Vardagar kl.10-17

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se