Välkommen till nya Pedagog Örebro!

Konfetti

För lite drygt två år sedan började några pedagoger från Örebro att planera för att starta en pedagogsajt. De slog slag i saken, kallade sajten för Pedagog Örebro och öppnade portarna den 14 mars. Med stor inspiration från andra pedagogsajter, har här skrivits artiklar och reportage om det dagliga arbetet på Örebros skolor sedan dess.

Men, idag firar vi inte bara Pedagog Örebros 2-årsdag... sidan som du just nu befinner dig på är ju dessutom helt ny. Sedan mitten av höstterminen har vi arbetat med den här nya sajten. Vi har vridit och vänt på alla nya möjlighter, slitit vårt hår över en del nya funktioner och jublat över andra. Men framför allt så har vi hela tiden haft målsättningen att skapa en pedagogsajt som kommer att locka, inte bara kommunens pedagoger och skolledare, utan även skolfolk från hela landet.

Vi hoppas att det här stället kommer att bli en plats där Pedagoger möts, ett ställe där pedagoger vill "hänga" både under sin arbetstid och fritid. En plats för utveckling, där man delar med sig av sina erfarenheter och hjälper till att sprida goda exempel. Vi hoppas också att alla ni som redan har hittat till Pedagog Örebro sprider ordet om den nya sajten till era kollegor och andra skolintresserade människor som ni möter i er vardag.

För vi delar, sprider och lär!

 

/Redaktionen Pedagog Örebro

P.S. Skriv gärna en kommentar här nedan! D.S.

Kommentera innehåll
Läs kommentarer (5 st)
Kommentera inlägget
Kommentera inlägget 1. Kerstin Isaksson

  Toppen! Det kommer bli kul att dela, sprida och lära 😃

  14 mars 2016
 2. Gunilla Möller

  Spännande tankar och fräsch hemsida! Bra jobbat!

  14 mars 2016
 3. Staffan Henningson

  Kul med nytt utseende, trots att det är insidan som är det viktiga! Hoppas många tar vara på möjligheten att dela, sprida och lära.
  Lycka till!

  14 mars 2016
 4. Malin Granath

  Vilken inspirerande pedagogsajt, härligt att den utvecklas! Kollegialt lärande som berikar:)

  14 mars 2016
 5. Emil Jansson

  Ser jättebra ut!!!

  14 mars 2016

Senast uppdaterad: 12 mars 2016

Publicerad: 12 mars 2016
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?