Lärardagarna för grund- och gymnasieskolan 15 augusti 2018

I augusti är det återigen dags för grund- och gymnasieskolornas lärardagar. Traditionsenligt börjar läsåret i Örebro kommun med en utbildningsdag för alla skolledare och lärare från förskoleklass till gymnasieskola/vuxenutbildning. Dagen är obligatorisk för de kommunala skolorna. Friskolorna erbjuds att delta.

Syftet med Lärardagarna är att bidra med inspiration inför det nya läsåret, ge kompetensutveckling inom aktuella områden samt skapa tillfällen till pedagogiska samtal med kollegor. OBS! Upplägget för årets lärardag ser olika ut för grund- och gymnasieskola.


Årets tema är Digitalisering.

Kl. 8.00-12.00

Gymnasie- och gymnasiesärskola samt vuxenutbildningen

Tidigare år har dagen innehållit både föreläsning och lokala seminarier, men pga. för få inkomna seminarier blir det i år två föreläsningar för gymnasieskolan. Rektor ansvarar för anmälan av sin personal (se utskick via mail 30/5).

Kl. 13.00-17.15

Grund- och grundsärskola

Eftermiddagen inleds på Conventum Kongress med utdelning av det pedagogiska priset för grund- grundsärskola och fritidshem samt med en föreläsning med Gustaf Josefsson om digital kompetens. Efter en fikastund erbjuds ett antal valbara seminarier och workshops. Seminarierna har örebro-förankring för att visa lokala utvecklingsarbeten, men vi har även bjudit in en expert från SKL.

Anmälan är nu stängd!

Här är alla anmälda tom 13/8 kl. 15:00 då anmälan stängde. Namnlapparna är sorterade efter förnamn. Sök efter din namnlapp genom att klicka på ctrl-knappen + F (som i finna eller find) så kan du skriva in för- eller efternamn för att finna din namnlapp. Skriv ut den sidan, klipp ut din lapp och ta med den till Conventum den 15/8. Det är din inträdesbiljett och visar tid, seminarium och lokal.


Frågor?

Vänd dig till Staffan Henningson 019-21 62 54

 

Välkomna!

Senast uppdaterad: 30 maj 2018

Publicerad: 30 maj 2018
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?