Ansök om Örebro kommuns jämställdhetspris.

Det är nu snart tre år sedan Örebro kommuns jämställdhetspris delades ut till elevhälsan på Vivallaskolan och Lundbyskolan, för sitt förebyggande arbete med att stärka flickors och pojkars identitet och självbestämmande. Samma år fick även Hemvist Miniormen på Ormesta förskola ett hedersomnämnande för sitt jämställdhetsarbete. Pedagog Örebro håller nu tummarna för att jämställdhetspriset återigen tilldelas någon av våra förskolor eller skolor ute i kommunen. Skicka in er ansökan redan idag!

Jämställdhetspriset

För sjätte året i rad delar Örebro kommun ut Jämställdhets­priset för att uppmärk­samma en verksamhet eller person som bidragit till jämställdhet mellan kvinnor och män eller flickor och pojkar. Priset ska lyfta fram goda exempel som kan inspirera andra och på så sätt förbättra jämställdhetsarbetet inom Örebro kommun. Pris­summan är på 10 000 kronor.


Vem kan ansöka?

Jämställdhets­­priset kan sökas av Örebro kommuns verksamheter och kommunala bolag. Din ansökan/nominering kan gälla en hel enhet eller verksamhet, alternativt en eller flera personer.

Vad vinner man?

Vinnaren får ett diplom och 10 000 kronor att använda för fortsatt jämställdhets­arbete och kompetens­utveckling.

 

Sista ansökningsdag 20 november

Senast uppdaterad: 17 oktober 2018

Publicerad: 17 oktober 2018
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?