KOD-center föreläser i London

Väskorna är packade och nu bär det iväg till London för att föreläsa och besöka BETT-mässan som är världens största mötesplats med fokus på förskolans och skolans digitalisering.

Varje år besöker över 50 000 personer mässan för att lära mer om smarta pedagogiska och tekniska lösningar. Utställarna består av olika företag inom IT-branschen, läromedelsförlag och olika myndigheter. Förutom mässan kan man gå på olika seminarier som handlar om IKT och lärande.

Utöver mässan så är veckan fullspäckad med aktiviteter. På en utav dagarna kommer vi att föreläsa om KOD-center och dela scen med digniteter som James Nottingham, Molly B Zielezinski, Carl Heath, Hülya Basaran, Tina Thörner och många fler. Det känns otroligt roligt att få göra detta, men naturligtvis lite nervöst också. Under veckan kommer vi att även att göra två stycken skolbesök på följande skolor:

Anson Primary som ligger i North West London och är en skola med drygt 400 elever som arbetar med multimedia. Det är den enda skolan som vi vet har en egen radiostation! Radiostationen vid Anson installerades för att utveckla barnens tal och färdigheter i skolan.

Bowes Primary School är en skola, i norra London, med visionen att utveckla kreativa och nyfikna elever samt att inkludera alla. Bowes arbetar med, Storbritanniens nya kursplan i programmering (Computing Curricilum). Skolan tycker att det är viktigt att tänka “Vad kommer sen?”, när det gäller digital utveckling och framtiden.

Vi ser fram mot vår föreläsning London och att få tal del av den senaste forskningen, bli inspirerade av olika lärmiljöer och knyta nya kontakter. Vi kommer att publicera reportage från resan i både text och film när vi är tillbaka.

Martin & Martin

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Tack för ditt svar!