Lärardagen för förskola och fritidshem 30 oktober

Lärardagarna i Örebro

Den 30 oktober är det äntligen dags för förskolornas och fritidshemmens lärardag i Örebro. Lärardagarna stödjer arbetet med att nå Topp 25 2025 och syftar till att skapa möjlighet till möten med andra kollegor, bli inspirerad i fortsatt utvecklingsarbete samt att få kompetensutveckling inom aktuella ämnesområden. 

Årets upplaga av Lärardagen för förskolan och fritidhemmen skiljer sig en aning jämfört med förra årets tillställning. Istället för de valbara seminarierna som varit en del av dagen under tidigare år, så kommer det istället att erbjudas två olika föreläsningar i stor sal.

Oavsett om ni kommer på för- eller eftermiddagen så inleds programmet med en presentation av initiativet "Skolutveckling tillsammans - Topp 25 2025" och utdelningen av förskolans pedagogiska pris. Därefter finns det tid för fika och samtal innan det är dags för dagens två föreläsningar i Conventum Kongress.

  • Dan Hasson: Humor, stress och hälsa - myter och sanningar
  • Gustaf Josefsson: Framtiden skapar vi tillsammans

Plats: Conventum Kongress, ingång från Fabriksgatan. Kom i god tid!
Förmiddagens tider: 08:00-12:00
Eftermiddagens tider: 13:00-17:00

Förskolechef eller rektor har valt om enheten tar del av programmet på för- eller eftermiddagen. Tiden före eller efter programmet på Conventum disponerar varje verksamhet efter egen planering.

Välkommen!

Charlotta Karlsson-Andersson, programdirektör, Barn och utbildning
Margareta Borg, förvaltningschef, Förskola och skola

Senast uppdaterad: 2 oktober 2017

Publicerad: 2 oktober 2017
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?