Örebro kommun ordnar speeddejter med chans på jobb

Onsdagen den 21 september går höstens första Jobbchansen av stapeln på Kulturkvarteret. Örebro kommun skapar en unik möjlighet för arbetssökande att träffa blivande arbetsgivare genom korta speed-intervjuer. I våras fick 90 personer jobb, kanske är det din tur att hitta drömjobbet i höst?

Foto: Scandinav.

 Jobbchansen är Örebro kommuns koncept där arbetssökande får möjligheten att träffa blivande arbetsgivare på ett enkelt och effektivt sätt. Genom korta speed-intervjuer har de chansen att träffa olika företag på en och samma plats och förhoppningsvis hitta det perfekta jobbet.

– Vi ser fram emot att kunna matcha ihop såväl arbetssökande som företag nu under hösten. Utfallet från Jobbchansen i våras var att 90 personer blev rekryterade så det är väldigt glädjande, berättar Thomas Strömberg, samordnare för utbildning, försörjning och arbete.

Mellan klockan 9–12 kommer arbetsgivare fylla Akustiken på Kulturkvarteret för att matchas ihop med lämpade kandidater. Träffen är gratis och arbetssökarna behöver endast ha med sig sitt CV.

– Om du vill träffa företag på ett enkelt och effektivt sätt är du varmt välkommen till Kulturkvarteret den 21 september, avslutar Thomas Strömberg.

Tillfällen hösten 2022

Datum

  • Onsdagen den 21 september.
  • Onsdagen den 12 oktober.
  • Onsdagen den 2 november.
  • Onsdagen den 23 november.

Datum kan tillkomma efterhand, vi uppdaterar listan löpande.

Tid

Kl. 9–12.

Plats

Akustiken på Kulturkvarteret.

Vill du veta mer om Jobbchansen?

Gå in på Jobbchansen – för dig som är arbetssökande – orebro.se

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?