Meny

Bra att veta

Kursanmälan till vårterminen 2019 startar måndag 3 december kl. 18.00. Det nya kursprogrammet släpps på vår hemsida den 26 november.

Kursanmälan

Barn och ungdomar som är folkbokförda i Örebro kommun kan anmäla sig till Komteks kurser. Se till att ha personnummer till hands, för både deltagare och vårdnadshavare när du gör din anmälan. För att öka chansen att få en plats på någon av våra kurser bör du ange ett första-, andra- och tredjehandsval. Kursplatserna är begränsade, så anmäl dig så fort som möjligt. Tänk på att du måste göra en ny kursanmälan varje termin.

Komtek i Sverige har som mål att hälften av deltagarna på kurserna ska vara tjejer. För att uppnå målet så har i dagsläget tjejer förtur till hälften av kursplatserna.

Antagningsbesked

Vi behandlar alla ansökningar så fort vi kan. Antagningsbesked
skickas ut per post senast vecka 2. Vid anmälan efter vecka 2 skickas
antagningsbesked ut kontinuerligt. Du som inte kommit in på någon kurs står som reserv till terminens kurser. Tänk på att du måste göra en ny kursanmälan varje termin.

Kursuppehåll

Under skollov, röda dagar och valborgsmässoafton har Komtek uppehåll.

Kursavgift

Kursavgiften anges i kursbeskrivningen och faktureras i slutet av terminen. Vi har ingen syskonrabatt. Deltagare som varit med vid mer än ett tillfälle debiteras hela kursavgiften.

Avanmälan

Om ni ångrar er eller av någon annan anledning inte kan delta på kursen så vill vi att ni avanmäler er kursplats snarast möjligt. Vi har lång kö till våra kurser och då har vi möjlighet att erbjuda platsen till någon annan. Kontakta oss på komtek@orebro.se eller ring 019-21 65 86.Senast uppdaterad: 29 oktober 2018

Publicerad: 22 september 2016

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Kontakta Örebro kommun

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 7-17

Besöksadress: Drottninggatan 5

Öppettider: Vardagar kl.10-17

E-post till servicecenter

 servicecenter@orebro.se