Örebroarnas klimatsmarta tips inför Earth Hour

På lördag 27 mars är det Earth Hour. För att uppmärksamma det lanserar Klimatsmart vardag en ny sida med örebroarnas bästa klimatsmarta tips. Se vad andra gör och få inspiration och tips på hur du själv kan göra skillnad.

Vy över Mejeriområdet och Svampen i Örebro i motljus på kvällen, solnedgång i bakgrunden.

Örebroarnas klimatsmarta tips

Du vara med och göra skillnad genom små och stora förändringar i vardagen. På Klimatsmart vardag finns massor av tips och inspiration på olika teman, som till exempel hållbar konsumtion, energi och mat. För att uppmärksamma Earth Hour lanserar Klimatsmart vardag en ny sida där tidigare deltagare i Klimatsmart vardags utmaningar delar med sig av sina bästa klimatsmarta tips. Se vad andra gör och få inspiration och tips på vad du själv kan göra.

Läs Örebroarnas klimatsmarta tips här.

Fler Klimatsmarta tips med olika teman hittar du här.

Earth Hour – är du med?

På lördag 27 mars är det Earth Hour. Släck alla lampor kl. 20.30-21.30, tillsammans med miljontals andra i världen. Earth Hour är världens största miljömanifestation och en symbolhandling för att visa att klimatet och den biologiska mångfalden är viktiga.

Läs mer om Earth Hour på WWF:s webb: wwf.se/earthhour

Kolla också WWF:s lista med 50 förändringar som du kan göra för att hjälpa djur, natur och klimatet. Här hittar du listan – Är du med?

Följ oss

Missa inte klimatsmarta utmaningar, tips och inspiration! Följ oss på Facebook/klimatsmartvardag och Instagram @klimatsmartvardag

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Tack för ditt svar!