Dölj deltagarlista i en kurs

Guiden visar hur du som lärare kan ändra så att deltagarlistan i en itslearning-kurs är dold för elever och vårdnadshavare. Läraren i kursen kan fortfarande se deltagarna.

1. Gå in i den kurs där du vill dölja deltagarlistan.

2. Klicka på Mer och sen Inställningar.

3. Klicka på Kursegenskaper och -funktioner.

4. Scrolla ner till Funktioner och bocka ur Deltagare.

5. Spara inställningarna genom att klicka på Spara längst ner på sidan.

Senast uppdaterad:

Publicerad:
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Tack för ditt svar!

Tack för ditt svar!