Meny

Ansök om projektmedel inom Topp 25

Här kan du läsa mer om hur du går tillväga för att ansöka om projektmedel inom Topp 25 2025.

Vem kan ansöka?

Alla kommunala och fristående förskolor, grundskolor samt gymnasieskolor kan ansöka om projektmedel. En ansökan måste dock alltid gå via förskolechef/rektor. Enskilda medarbetare t.ex. ett lärarlag kan inte skicka in en ansökan utan att ha förankrat den hos rektor.

Satsningar som det ansöks medel för ska dessutom på ett tydligt sätt kunna kopplas till Topp 25 2025:s huvudsakliga syfte och mål.

Vad händer med min ansökan?

När projektledaren får in din ansökan tas denna med till projektgruppen för Topp 25 2025. I projektgruppen görs en bedömning om satsningen ska gå vidare till styrgrupp och programnämnd för beslut, gå tillbaka för komplettering eller om satsningen avslås. I projektgruppen sitter verksamhetschefer för gymnasieskola, grundskola och förskola samt representanter från Centraltskolstöd och fristående verksamheter. När din ansökan har behandlats får du en återkoppling.

Ansökningar som kommer in under vårterminen 2017 kommer att behandlas av projektgrupp respektive styrgrupp innan sommaren. Beslut kommer dock att tas, i programnämnd, under höstterminen.

Hur ansöker jag?

Du ansöker om projektmedel genom att fylla i mallen här nedan. Det är viktigt att du fyller i alla uppgifter som efterfrågas och använder dig av stödtexten för att ansökan ska bli så komplett som möjligt.

Senast uppdaterad: 19 juni 2017

Publicerad: 19 april 2017

Hade du nytta av innehållet på den här sidan?

Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Örebro municipality in other languages

Close

Kontakta Pedagog Örebro

Kontakta Örebro kommun

Telefon: 019-21 10 00 

Öppettider: Vardagar kl. 7-17

Besöksadress: Drottninggatan 5

Öppettider: Vardagar kl.10-17

E-post till servicecenter

servicecenter@orebro.se