Centralt skolstöd söker fyra lärare till Kvalitetsutvecklargruppen

Nu har du som är fast anställd som lärare i Örebro möjlighet att bli en del av Centralt skolstöds kvalitetsutvecklargrupp. Som kvalitetsutvecklare får du vara med och bidra till att långsiktigt stärka olika utvecklingsarbeten på våra skolor runt om i kommunen. Kvalitetsutvecklargruppens uppdrag är att samarbeta med olika verksamheter, för att utveckla kvalitet i undervisning och annat pedagogiskt arbete, i syfte att öka måluppfyllelsen. Som kvalitetsutvecklare ingår du i ett team tillsammans med andra pedagoger som har bakgrund från arbete i olika skolformer.

Om tjänsten

För uppdraget som kvalitetsutvecklare behöver du ha en fast tjänst som lärare i Örebro. Tjänsterna som kvalitetsutvecklare är tidsbegränsade till två år och omfattar 50 %. Resterande arbetstid förläggs till den ordinarie verksamheten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Kvalitetsutvecklaruppdraget innebär att planera och genomföra långsiktigt utvecklingsarbete och kollegialt lärande i samarbete med skolor i Örebro. Du förväntas även vara en aktiv deltagare i Kvalitetsutvecklargruppens gemensamma lärande och i utveckling av gruppens arbetssätt.

Kompetenskrav

  • lärarexamen samt lärarlegitimation
  • fast tjänst som lärare i Örebro Kommun
  • erfarenhet av att organisera och leda utvecklingsarbete inom förskola och/eller skola

Vi förutsätter att du är en lagspelare och har god förmåga att samarbeta såväl inom som utanför verksamheten. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Senast uppdaterad: 3 maj 2018

Publicerad: 3 maj 2018
Hade du nytta av innehållet på den här sidan?